Contacteer ons
A:
Slachterijstraat 28, Oostmalle, Belgium, 2390
Volg ons op sociale media


 

Algemene voorwaarden Custom Car Care België & Europa

 

Hier vind u de algemene voorwaarden van Custom Car Care. Custom Car Care is een eenmanszaak met BTW nummer: BE 0657.972.576 en valt onder de Belgische wetgeving met als zaakvoerder en eigenaar Brian Van den Bulck gevestigd te Slachterijstraat 28 Bus 1 2390 Oostmalle en kan gecontacteerd worden via email op Brian@customcarcare.eu of via telefoon op het nummer +32474992387. Custom Car Care levert over de hele wereld, voornamelijk in België. De levertermijn en prijs kan variëren van product tot product. Bij de aankoop van een product kan er een automatische kostenraming gemaakt worden. Deze kostenraming wordt gecontroleerd na het bestellen van een product bij Custom Car Care. Indien de automatische kostenraming minder is dan de effectieve kost van de verzending zal de klant hierover geïnformeerd worden en kan indien gewenst de bestelling geannuleerd worden of kan er een compromis gemaakt worden.

Kosten vanwege import, douane, BTW belastingen, en andere kosten die buiten de macht van Custom Car Care gebeuren zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Eventuele vertragingen met de leveringen zijn buiten de aansprakelijkheid van Custom Car Care. Indien de bestelde goederen die betaald en op voorraad zijn en verzonden zijn niet binnen de 30 dagen bij de klant zijn binnen de Europese Unie dan kan de klant de bestelling annuleren. Bij het plaatsen van een bestelling is de klant verplicht zijn bestelde producten of diensten te betalen door de betaalplicht vermeld in de Belgische wetgeving. Ook gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden van Custom Car Care. Deze betaling dient uiterlijk 30 dagen na de plaatsing te gebeuren. Indien de bestelde goederen niet binnen de 30 dagen betaald zijn zal er een administratieve kost aangerekend worden van €10,00 Incl. BTW. Dit bedrag verdubbeld bij iedere 30 dagen, indien de klant de administratieve kost blijft weigeren na 180 dagen zal een gerechtsdeurwaarder aangewezen worden waarvan de kosten doorgerekend worden aan de klant en bij een rechtzaak zullen de gerechtelijke kosten ook doorgefactureerd worden naar de klant. Betalingen met PayPal vereisen ook een extra administratie kost van €0,43 incl. BTW vaste kost en 5,00% van het totaal bedrag incl. BTW dit om onkosten gemaakt om het betaalmiddel te voorzien te kunnen dekken.

Wanneer er een dienst besteld en betaald wordt via de webshop is dit enkel een voorschot om een reservatie te kunnen vastleggen. De prijzen zijn enkel richtprijzen en dienen enkel als een voorschot, de effectieve prijs van de dienst kan meer zijn dan de reeds betaalde som bij de bestelling. Dit is doordat iedere wagen anders is waardoor er geen vaste prijs opgelegd kan worden. De klant dient dan na het uitvoeren van de dienst de factuur te betalen waar reeds het voorschot van afgetrokken werd ookal is deze meer dan het voorschot betaald werd bij het bestellen van de dienst of meer dan dat de klant verwacht had. Indien er eventuele opmerkingen zijn krijgt de klant de kans deze te vermelden bij het bestellen op de webshop en wanneer Custom Car Care ter plaatse komt bij de klant om de dienst uit te voeren. Indien de klant niets vermeld zal de dienst uitgevoerd worden zoals vermeld op de webshop. Bij de bestelling van een dienst via de webshop gaat u daardoor ook akkoord bekend te zijn met deze voorwaarde.  

Custom Car Care bied ook in onze algemene voorwaarden de wettelijke garantie voor zijn of haar klanten aan. Deze bedraagt 2 jaar, wanneer er een fabricage fout wordt opgemerkt binnen de 6 maanden en u het product terug bezorgd met een gegronde reden die niet door toedoen van de verbruiker is wordt uw product hersteld, vervangen of terugbetaald. Indien er na 6 maanden en binnen de 2 jaar een fout wordt opgemerkt door de verbuiker en deze vermeld aan Custom Car Care moet de verbruiker kunnen aantonen dat de productiefout reeds bij aankoop van het product al aanwezig was om binnen de wettelijke garantie te kunnen vallen. Producten die van een ander merk zijn dan Custom Car Care eigen merk vallen onder de wettelijke garantie van de fabrikant van het betreffende product en niet Custom Car Care. Enige fouten van andere fabrikanten dat door de inspectie bij Custom Car Care zijn geglipt en niet vermeld zijn door Custom Car Care naar de klant toe mogen gemeld worden om een eigen onderzoek en verslag op te stellen voor kwalitatieve doeleinden, in bepaalde gevallen kan Custom Car Care ook de klant zijn wensen tegemoet komen ookal valt deze buiten de wettelijke garantie en is dus een service van Custom Car Care zelf uit. Bedrijven of particulieren die de producten van Custom Car Care doorverkopen genieten niet van een wettelijke garantie tenzij anders vastgesteld in een contract.

Indien er producten werden besteld bij Custom Car Care is er ook een herroepingsrecht waardoor u binnen de 14 dagen wanneer u uw bestelling hebt geplaatst mag annuleren. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u voldoen aan de wettelijke voorwaarden die hier in de algemene voorwaarden beschreven worden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient u Custom Car Care via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de bestelling te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping wanner u deze opvraagt via post of mail, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zal u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Indien de bestelling reeds werd verzonden en aangekomen bij de klant moet de klant de bestelling ongeopend, ongebruikt en in de orginele verpakking terugsturen om beroep te kunnen doen op het herroepingsrecht. Indien de bestelling toch terug gestuurd wordt en niet voldoet aan deze eisen zal de bestelling terug gestuurd worden naar de klant en worden de extra verzendkosten en administratie kosten doorgerekend naar de klant en moet de betaling van de bestelling uiterst na 14 dagen voldaan zijn. Indien de klant zich hier niet aan houd wordt er na 14 dagen een extra administratieve kost aangerekend van €10,00 incl. BTW. Dit bedrag verdubbeld bij iedere 30 dagen, indien de klant de administratieve kost blijft weigeren na 180 dagen zal een gerechtsdeurwaarder aangewezen worden waarvan de kosten doorgerekend worden aan de klant en bij een rechtzaak zullen de gerechtelijke kosten ook doorgefactureerd worden naar de klant toe. Custom Car Care zal ook uw gegevens enkel gebruiken voor het maken van een factuur en het leveren van bestellingen.

Ook nieuwsbrieven en andere reclame wordt enkel naar uw mail gestuurd indien u zich hiervoor heeft aangemeld. Uw gegevens blijven bij de Custom Car Care database en zullen niet verspreid worden. Uw gegevens kunnen verwijderd worden op specifieke vraag waar een administratieve kost van €5,00 incl. BTW aangerekend kan worden. Uw gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan overheid instanties indien deze over het juiste papier werk beschikken. Bij de bestelling van een dienst gaat u er tevens ook mee akkoord dat er enige opnames of foto's gemaakt zullen worden tijdens het uitoefenen van de dienst om deze openbaar te maken. De producten van Custom Car Care mogen gefilmd en gefotografeert worden indien deze geen opzettelijk nadelig effect bekomen voor de verkoop van het product.

Extra

Indien u nog extra informatie wenst of een samenwerking wenst aan te gaan met Custom Car Care kan u steeds contact met ons opnemen. Indien de algemene voorwaarden voor u niet voldoen of er wijzigingen dienen te gebeuren kan u ons ook steeds bereiken via e-mail: Brian@customcarcare.eu. Indien er niets wordt doorgegeven verwachten wij dan ook dat u zich houd aan onze algemene voorwaarden.